Jaén 2012-2013
Poszukiwana osoba (współlokator/ka) która może ochotę podzielić ze mną losy w jednym mieszkaniu w Jaén. Co prawna nie zaczęłam jeszcze nic szukać ale myślę, że warto się tym zająć wcześniej. Jeśli nawet macie już coś na oku to chętnie poznam kogoś wybierającego się do Jaén, żeby przynajmniej co jakiś czas porozmawiać w ojczystym języku. Liczę na wasze pozytywne podejście do tematu :) pozdrawiam
Cześć,
Rowniez jadę do Jaen na semestr zimowy 2012/2013, z chęcią poszukałabym wspólnego lokum.
Pozdrawiam,
Magda,
Bardzo się ciesze na twoja odpowiedz. Jeśli jesteś zdecydowana, to w sumie mam dobra wiadomość :) Sprawę lokum najprawdopodobniej będziemy miały ułatwioną, za sprawą moich znajomych mieszkających blisko Jaen. Masz już jakich planowany termin wyjazdu? Sprawdzałaś jakieś bilety lotnicze?
a kiedy się wybieracie? Bo ja na ten kurs hiszpańskiego jadę, więc już na początku września
Ja mam bilet na 25.09 bo 22.09 musze być w Polsce. Ale się zastanawiałam żeby wcześniej się wybrać i z mieszkaniem coś pokombinować. Może być i początek września :)
A więc mam bilet na 29 sierpnia. Jedzie ktoś też na ten kurs hiszpańskiego?
Cześć, wybieram się także do Jaen na semestr zimowy z koleżanką z roku i jesteśmy na etapie szukania jakiegoś mieszkania, które możnaby wynająć w kilka osób- np. erasmusów. Jesli ktoś ma coś na oku i szuka dwóch współlokatorek, bądź ma jakieś ciekawe namiary na tanie i w dogodnym miejscu mieszkanie- jesteśmy chętne.
Druga sprawa, to to, czy ktoś nie wybiera się może autem? Miałyśmy w ten sposób tam dojechać, ale niestety nie wyszło i teraz szukamy od nowa, a semestr tuż tuż. Będę wdzięczna za ifno.
Pozdrawiam, Kamila :D
Ja z koleżanką jadę samochodem do Jaen mały eurotrip gratis ale niestety nie mamy o miejsca wolnego
My będziemy z dziewczyną od 12 września w Jaen ;)
Hesta luego en Espana! xD
Hasta* :)
Deutsch
English
Español
Français
Polski
Austria
Belgium
Bulgaria
Cyprus
Czech Republic